Over ons

Wat leuk dat je een kijkje neemt in de webshop, welkom! Mijn naam is Serieke Zitman en ik woon samen met mijn man en 3 prachtige kinderen in Zwolle. En ben sinds 1 april 2023 de trotse eigenaresse van de Wonderzolder!

Als klein meisje ging ik al met mijn vader op pad. Hij had een eigen optiekwinkel en ik ging met alle plezier mee naar de beurzen. Ik vond het fantastisch om bij hem in de winkel te zijn en hield van zijn ondernemerschap. Dus ooit, als ik later groot zou zijn, zou ik ook een winkel voor mijzelf gaan openen. En nu, op een iets wat andere wijze, ben ik mijn droom achterna gegaan!

Als moeder van 3 kinderen vind ik het tof om op zoek te gaan naar uniek en duurzaam speelgoed. Ik geniet van de fantasie en creativiteit van kinderen die spelen. Met een heerlijk open blik, in een spel waarin alles mogelijk is, komen zij tot een magische wereld. Dat wil toch ieder kind? Ik hoop met het speelgoed in de webshop hier een steentje aan bij te dragen. Al spelend de wereld mooier maken!

Ik wens je veel plezier toe met het uitzoeken van jouw mooie speelgoed! En heb je vragen? Weet dat je altijd mag bellen!

Liefs,
Serieke