Op en top student, of toch niet..

Op en top student

Vandaag voel ik mij op en top student.. nou ja op en top?! Ik fiets ruim van tevoren naar het station. Bang om te laat te komen voor de trein. Dit was 10 jaar terug wel anders, net als de fiets waarop ik fiets. Inmiddels is die verruild voor een e-bike met zitjes. De rugzak is nog steeds mijn metgezel (ja dezelfde als toen, gebruik hem nog bijna dagelijks) net als de dopjes voor muziek in mijn oren. Vandaag ga ik nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en zit ik lang, belachelijk lang in de trein. Ik ga naar Tilburg voor the Money Club. We worden gecoacht om de financiële basis van ons eigen bedrijf goed neer te zetten. Dat is wel even een ander koekje dan mijn reguliere werk als begeleider in de GGZ. Maar tjonge wat vind ik het spannend. Alsof deze net-niet-student haar 1e date ever heeft. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde dus tja daten heb ik nooit gedaan. Vanmorgen mijn mooiste feel-good kleding aangedaan en nu onderweg. We gaan ervoor. Omdat Liefs van Lauren en De Wonderzolder niet alleen een droom is maar uiteindelijk ook mijn boterham (of in ieder geval het beleg). Tja en dan moet je soms ver uit je comfort zone… Dus vandaag ben ik weer even student. En ga ik heerlijk leren!

Dus let’s go! In de trein, het avontuur tegemoet.