Originele, handige én duurzame sinterklaascadeaus!

Rice servies in alle kleuren

Sinterklaascadeaus – ben jij er al klaar voor?

Het grote Sinterklaasfeest vieren we op pakjesavond. En bij pakjesavond horen leuke Sinterklaascadeaus! Een echt kinderfeest, waar de meeste kinderen het hele jaar naar uitkijken. Maar voor ouders vraagt het de nodige voorbereiding om op pakjesavond de leuke sint kadootjes in huis te hebben. Sinterklaascadeaus waar iedereen blij van wordt! Leuke sint kadootjes die passen bij de leeftijd en interesse van jouw kind.

Een goede voorbereiding helpt om op tijd de leukste Sinterklaascadeaus in huis te hebben. En heel eerlijk? De voorbereiding en het kopen van Sinterklaascadeaus is ook gewoon heel leuk om te doen, toch? Ik wens je in ieder geval veel plezier toe met het uitzoeken van de leuke sint kadootjes voor jouw kinderen!

In deze blog geef ik je een aantal leuke ideeën voor originele Sinterklaascadeaus, handige Sinterklaascadeaus én duurzame Sinterklaascadeaus. Ik ben benieuwd wat jij uiteindelijk kiest!

Originele Sinterklaas cadeaus

Wat zijn leuke en originele sinterklaas cadeaus voor jouw kind? Het grootste dilemma is vaak dat jouw kind al zoveel speelgoed in huis heeft. Wat is dan een leuke aanvulling? Op zoek naar net iets anders? Naar originele Sinterklaas cadeaus? Kids at Work biedt super tof avontuurlijk speelgoed voor kinderen. En past daarom ook heel goed in het rijtje Sinterklaas cadeaus als je op zoek bent naar originele Sinterklaas cadeaus.

Kids at Work biedt gereedschap speciaal ontworpen voor kinderen en daarnaast hebben ze prachtig origineel buitenspeelgoed. Neem bijvoorbeeld het kinderzakmes van Kids at Work. Een erg populair item in de webshop. Met het kinderzakmes kan jouw kind heerlijk buiten op avontuur gaan! Het zakmes heeft verschillende gadgets zoals een schroevendraaier, zaag, kurkentrekker en flesopener. Handige items die jouw kind als kleine avonturier goed kan gebruiken! Kortom; met het kinderzakmes scoor jij een origineel Sinterklaas cadeau wat in de smaak zal vallen bij jouw kind!

Andere originele Sinterklaas cadeaus van Kids at Work zijn bijvoorbeeld de appelschilmachine en chipsmachine. Welk kind vindt het nu niet leuk om zijn eigen chips te kunnen maken? Een super leuk én origineel Sinterklaas cadeau. Met behulp van de chipsmachine kan jouw kind flinterdunne aardappelschijfjes maken. Vervolgens doe je de aardappelschijfjes in de frituurpan, oven of koekenpan voor een heerlijk eindresultaat. En dan; smikkelen maar! Hoe leuk om je eigen gemaakte chips heerlijk op te eten tijdens het kijken van een film, het doen van een leuk spelletje of bij het lezen van een spannend boek. De chipsmachine en appelschilmachine zijn toffe en originele Sinterklaas cadeaus.

Of ga je voor de takelset en hijs je de leukste spulletjes jouw eigen boomhut in? Kids at Work heeft verschillende takelsets. Allemaal stuk voor stuk leuk speelgoed en net even ander speelgoed dan wat je waarschijnlijk al in huis hebt. Ook de takelsets zijn daarom een leuke tip voor originele Sinterklaas cadeaus. Je kunt leuke spulletjes naar je eigen boomhut brengen. Maar je kan ook in de tuin andere constructies bedenken voor het takelen van pallets, zandzakjes of wat je maar wilt. En regent het? Dan kan de takelset ook heel goed binnen gebruikt worden op een van de kinderkamers. Wat hijs jij van de ene kant van je kamer naar de andere kant?

Originele Sinterklaas cadeaus zijn leuk om te zoeken en te vinden! Je hebt net even wat anders in handen.

Handige sinterklaas cadeaus

Handige Sinterklaas cadeaus mogen ook niet ontbreken op pakjesavond! Dit type Sinterklaas cadeaus zijn ideaal om te geven. Want als ouder vinden we het toch ook heel fijn dat je kind ook echt wat heeft aan de uitgezochte Sinterklaas cadeaus. Wanneer je niet wilt dat jouw kind wordt overladen met alleen maar speelgoed, dan zijn handige Sinterklaas cadeaus ideaal om in de grote zak met Sinterklaas cadeaus te doen. En ook handige Sinterklaas cadeaus zijn leuke sint kadootjes waarmee jouw kind super blij zal zijn.

Het servies van RICE is een super leuke tip als je het hebt over leuke sint kadootjes die ook nog eens heel praktisch zijn. Bekers, kommetjes, borden, voor ieder wat wils. Allemaal handige Sinterklaas cadeaus om aan jouw kind te geven. RICE biedt prachtig servies met te gekke prints en mooie kleuren. Met het servies van RICE heb je jouw eigen feestje aan tafel en wordt het voor kinderen extra leuk om aan tafel te zitten! Het servies kan in de vaatwasser en de kleuren blijven lang mooi. RICE heeft bekers met hele leuke prints. Nieuw in de webshop zijn de letter bekers van RICE. Bij uitstek handige Sinterklaas cadeaus om te geven die ook nog eens erg in de smaak zullen vallen bij jouw kind! Want hoe leuk is het om een vrolijke beker te krijgen met jouw eigen letter?

Een andere tip voor handige Sinterklaas cadeaus zijn de drinkflessen van Blafre. Blafre heeft super leuke retro drinkflessen. Beschikbaar in 300 ml en 500 ml. De flessen zijn gemaakt van RVS, zijn zeer hygiënisch en bevatten geen schadelijke stoffen. De Blafre flessen zijn daarom een goed alternatief voor de bekende plastic drinkflessen. De Blafre drinkflessen zijn niet alleen duurzaam, maar ze zien er ook gewoon heel tof en cool uit! Kenmerkend voor de Blafre drinkflessen zijn de gekleurde doppen. Kies je eigen kleur en stop de drinkfles in de zak voor pakjesavond. De Blafre drinkflessen zijn toffe originele Sinterklaas cadeaus waarmee jouw kind de blits maakt op school!

Duurzame sinterklaas cadeaus

Dat je als ouder graag leuke sint kadootjes wilt uitzoeken voor jouw kind, dat is logisch. Maar steeds vaker hoor ik ouders zeggen dat het ook een overvloed is aan cadeaus. Soms ook Sinterklaas cadeaus die snel kapot gaan of niet heel sterk zijn. Er komt steeds meer vraag naar duurzame Sinterklaas cadeaus. En dat is tof om te zien! Want ook als je zoekt naar duurzame Sinterklaas cadeaus kom je hele leuke sint kadootjes tegen! Maar wat zijn nu leuke duurzame Sinterklaas cadeaus?

Green Toys is een van de merken die heel goed passen als je het hebt over duurzaam gemaakt speelgoed. En daardoor mag Green Toys dan ook niet ontbreken bij het lijstje van duurzame Sinterklaas cadeaus. Green Toys biedt prachtig speelgoed. Speelgoed wat gemaakt is van gerecyclede melkflessen. Voor de mooie kleuren van het speelgoed maken zij gebruik van natuurlijke oliën. Het speelgoed van Green Toys is niet alleen duurzaam gemaakt. Het is ook nog eens super sterk! Het is een merk dat bijvoorbeeld ook veel wordt gekocht door kinderdagverblijven. Green Toys maakt de meest leuke en originele voertuigen. Leuke duurzame sinterklaas cadeaus voor zowel jongens als meisjes. Kies jij bijvoorbeeld voor de schoolbus, de kiepwagen of de veerboot?

De rugzakken van Engel. zijn bij uitstek duurzame Sinterklaas cadeaus! En rugzakken zijn ook nog eens hele handige Sinterklaas cadeaus om te geven! Want je gebruikt ze tenslotte dagelijks. De rugzakken van Engel. zijn een plaatje om te zien! De mooi vormgegeven rugzakken met mooie kleuren maken de rugzakken een echte eye catcher. De rugzakken van Engel. zijn duurzaam gemaakt. En daarom ook mijn tip als je op zoek bent naar duurzame Sinterklaas cadeaus. Alle rugzakken van Engel. zijn gemaakt van gerecyclede limonade flessen. Hoe leuk om dat ook aan je kind te vertellen. Een leuke manier om jouw kind mee te nemen in duurzaamheid. Met de rugzakken van Engel. steelt jouw kind de show op school! Beschikbaar in verschillende kleuren of met een mooie rainbow print.

Ken je de houten blokken van Abel al? Abel Blocks is ook echt mijn tip voor jou als je op zoek bent naar duurzame Sinterklaas cadeaus. Het is een Nederlands merk. Ze bieden prachtige boogvormige blokken waarmee jouw kind naar hartenlust kan bouwen. De blokken worden gebruikt om prachtige figuren mee te leggen, om de leukste torens mee te bouwen of om ze te gebruiken voor rollenspelen. Met het speelgoed van Abel wordt jouw kind uitgedaagd om creatief te denken. Het ruimtelijk inzicht wordt vergroot en de fantasie wordt geprikkeld. Abel blocks; een super leuke tip als je op zoek bent naar duurzame Sinterklaas cadeaus!

De leukste sinterklaas cadeaus online bestellen

De leukste Sinterklaas cadeaus online bestellen doe je bij de Wonderzolder! Of je nu op zoek bent naar originele Sinterklaas cadeaus, handige Sinterklaas cadeaus of duurzame Sinterklaas cadeaus. Neem snel een kijkje en kies voor jouw kind leuke sint kadootjes!

Veel plezier met shoppen voor het leukste kinderfeest van het jaar!