Leuke Sinterklaascadeaus voor 3, 4 en 5 jaar

Sinterklaascadeaus 3, 4 en 5 jaar; heb jij ze al in huis?

Wat is Sinterklaas een prachtig kinderfeest! Vooral rond de leeftijd van 3, 4 en 5 jaar genieten kinderen intens van het Sinterklaasfeest en is het een feestje om als ouder jouw kind te zien genieten. Vol verwachting klopt hun hart. Wat zit er allemaal in de gevulde zak op pakjesavond? Bonst Piet ook dit jaar weer op de ramen om leuke Sinterklaascadeaus te brengen?

Richting pakjesavond stijgt de spanning bij de kinderen. En wellicht ook bij jou als ouder. Want wat zijn leuke Sinterklaas cadeaus om in de zak te stoppen? Ik geef je in deze blog een aantal sint kado tips en Sinterklaas cadeau suggesties voor kinderen in de leeftijd van 3, 4 en 5 jaar. Per leeftijd een goedlopend, populair cadeau én een tip van de Wonderzolder. Laat je verwonderen en inspireren!

Leuke Sinterklaascadeaus 3 jaar

Een 3-jarige is al een echte peuter! Komend jaar gaat jouw kind voor het eerst naar school. Kinderen ontwikkelen zich hard in deze leeftijd. Wat is een leuk Sinterklaascadeau idee passend bij de ontwikkeling en interesse van een 3-jarige? Leuke Sinterklaas cadeaus 3 jaar zijn er genoeg! Ik zal je een tip geven over een populair item uit de webshop als Sinterklaascadeau idee én ik geef je een Sint kado tip van de Wonderzolder.

Populair in de webshop

Wat ik al zei; er zijn veel leuke Sinterklaas cadeaus 3 jaar te vinden. Het is een super leuke leeftijd om Sinterklaas cadeau suggesties voor te geven. Een populair item uit de webshop voor leuke Sinterklaas cadeaus 3 jaar zijn de ballen van Crocodile Creek. Waar de kleinere ballen van Crocodile Creek tot 3 jaar nog erg leuk zijn, krijgt jouw kind nu inmiddels de lengte en leeftijd om ook met de grotere ballen van Crocodile Creek te spelen. De grote ballen zijn een leuk sint cadeau 15 euro. Een fijne prijs en een super tof cadeau! De ballen van Crocodile Creek zijn gemaakt van natuurrubber en hebben een reliëf voor extra grip. Ook de grote ballen hebben te gekke prints zoals we dat kennen van Crocodile Creek. De ballen zijn leuke Sinterklaas cadeaus 3 jaar. Voor ieder wat wils met de diverse prints! Ga je voor de print Jungle, Brandweer, Unicorn, Ruimte of misschien wel de Wereldbol? Stuk voor stuk te gekke, unieke ballen om mee te spelen! Ze zijn niet voor niks zo populair in de webshop en daarmee ook een tof sinterklaascadeau idee.

Leuke Sinterklaas cadeau tip vanuit De Wonderzolder

Het geven van Sinterklaas cadeau suggesties vind ik erg leuk om te doen. Daarom geef ik ook graag aan jou mijn sint kado tips voor de leeftijd van 3 jaar. Wat ik zelf ontzettend leuke sint kado tips vind, zijn de sensorische memories van Goki. Leuke Sinterklaascadeaus 3 jaar, want Goki heeft prachtig kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Als merk vinden ze het belangrijk dat speelgoed bijdraagt aan de creatieve, motorische en intellectuele ontwikkeling van het kind. Zo heb ik van Goki een drietal memories in de webshop die uniek zijn. Waarom? Omdat het sensorische varianten zijn op de memories zoals we die kennen. Allereerst Goki muziek memory. Luister goed! En kijk of jij 2 dezelfde geluiden kunt ontdekken! Leer al spelenderwijs goed te luisteren en geluiden te herkennen. De andere sensorische memory is de Goki structuren voel memory. Vind door goed aan de blokjes te voelen de blokjes die dezelfde structuur hebben. Maar kijk uit! Je mag niet kijken, alleen maar voelen. Wat heb je nodig voor dit super leuke spel? Een goed geheugen, een fijne tastzin en natuurlijk wat concentratie. Een prachtig cadeau en daarmee ook een top sinterklaascadeau idee! Tot slot heeft Goki nog een laatste variant; Goki vormen voel memory. Vind door goed te voelen het figuurtje die past in de omlijsting van jouw tegeltje. En ook bij dit spel mag je niet kijken! Maar wel heel goed voelen. Lukt het jou om alle figuurtjes te vinden? Succes! Deze laatste variant is ook een leuk Sint cadeau 15 euro. Kijk voor meer Sinterklaas cadeau suggesties op de site!

Leuke Sinterklaascadeaus 4 jaar

Een kind van 4 jaar beleeft het Sinterklaasfeest heel intensief. Overal in zijn wereld komt hij het leuke kinderfeest tegen. Thuis, op school en misschien wel op de BSO of bij de sport. Je kunt er gewoon niet meer om heen. En dat maakt het juist ook extra leuk! Maar, de grote vraag is natuurlijk…wat zijn nou leuke Sinterklaas cadeaus voor 4 jaar om in de zak te stoppen? Ik geef je een aantal Sinterklaas cadeau suggesties voor deze leuke leeftijd, wat fijne sint cadeau tips met speelgoed dat populair is in de webshop én ik geef je weer mijn eigen tip voor een leuk Sinterklaascadeau idee.

Populaire sinterklaascadeaus in de webshop

De spelletjes van Haba zijn razend populair in de webshop. En dat begrijp ik volledig! Wij hebben zelf ook een aantal Haba spelletjes thuis en ze zijn super leuk. Het spelen van spelletjes met een 4-jarige is leuk én het ontwikkelt een aantal vaardigheden. Zoals samenwerken, strategisch denken maar ook het om kunnen gaan met verliezen. De spelletjes van Haba zijn er in verschillende prijscategorieën. Zo heb je een leuk Sinterklaas cadeau 5 euro, maar ook maar ook een tof sint cadeau 15 euro. Voor ieder wat wils. Ga jij vuurkristallen verzamelen met Haba Draak Dondertand? Bouw je een wolkenkasteel met Haba Eenhoorn Flonkerglans Stapelwolken? Heb jij de giraffe met de langste nek in Haba Lucky Langhals? Of speel jij het o zo leuke bingo met Haba Draak Flonkervuur Geluksbingo of Haba Eenhoorn Flonkerglans Flonkerbingo? Stuk voor stuk leuke spellen en daarmee leuke sinterklaas cadeau suggesties voor jouw 4-jarige!

Leuke Sinterklaas cadeau tip vanuit De Wonderzolder

En dan nu mijn sinterklaascadeau idee voor jouw 4-jarige. Kleuters zijn erg creatief. En hoe leuk is het dan om het kleuren en knutselen te stimuleren? De meest mooie kunstwerken worden gemaakt met de leukste fantasieën. Ik kan er in ieder geval altijd erg van genieten. Mijn sint kado tips voor een 4-jarige zijn dan ook de Woody’s! De Woody’s van Stabilo; ken jij ze al? De Woody is niet zomaar een kleurpotlood, maar een hele bijzondere! Het is namelijk een kleurpotlood, waskrijt en aquarelpotlood in 1. En wat het leuke is aan de Woody, je kunt er op verschillende ondergronden mee tekenen. Dus ga jij tekenen op de kartonnen dozen of misschien wel op het raam? Alles kan. De kleuren komen op iedere ondergrond mooi uit. De Woody’s hebben een hele mooie diepe kleur. Ze geven net zoveel kleur als 18 potloden bij elkaar! Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze wonder potloden? Kijk dan snel op de website! De Woody’s kun je los kopen of in te gekke sets. Zo heb je de set met Woody’s pastelkleuren, Woody’s Arty en de originele set Woody’s. Als je het mij vraagt een top sinterklaascadeau idee!

Leuke Sinterklaascadeaus 5 jaar

Wat zijn leuke Sinterklaas cadeaus voor 5 jaar? Ook voor deze leeftijd valt er veel te kiezen! Het is een leeftijd waarop kinderen vaak nog een brede interesse hebben. Super leuk dus om voor deze leeftijd leuke Sint cadeau tips te geven! Leuke Sinterklaas cadeaus voor 5 jaar zijn bijvoorbeeld spelletjes, buiten speelgoed, doen alsof speelgoed of creatief speelgoed. Je kunt veel kanten op! Ik geef je een aantal Sinterklaas cadeau suggesties met items die populair zijn in de webshop. Ook geef ik je weer graag mijn eigen tip als Sinterklaascadeau idee. Hopelijk wordt het zo iets makkelijker voor jou om de zak te vullen met leuke Sinterklaascadeaus voor je 5-jarige!

Populair in de webshop

Al jaren is het RICE servies super populair in de webshop. Leuke bekers en borden met te gekke prints en kleuren. Eten en drinken aan tafel wordt met het RICE servies echt een feestje! Nieuw in de webshop zijn de letter bekers van RICE. Deze zijn niet aan te slepen en ook een super leuk Sinterklaascadeaus voor 5 jaar. Want op deze leeftijd is het herkennen van de letters vaak al begonnen. En hoe leuk is het om als kind dan een beker te krijgen met je eigen letter erop? Ik snap dan ook wel dat deze RICE letter bekers veel besteld worden. Een leuk Sinterklaascadeau idee voor jouw 5-jarige!

Leuke Sinterklaas cadeau tip vanuit De Wonderzolder

Ken je Makedo al? Makedo is geweldig kindergereedschap om met oude kartonnen dozen te kunnen bouwen. Een origineel Sinterklaascadeau idee wat bij jouw 5-jarige zeker in de smaak zal vallen! Met Makedo stimuleer je kinderen creatief na te denken met het maken van hun eigen bouwwerk. Met de fantasie van kinderen komen de mooiste bouwwerken tot stand en alles is mogelijk met Makedo. Bouw een auto, huis, laptop of masker, echt alles kan. Het bouwen met Makedo gaat gemakkelijk. De schroeven gaan makkelijk door het karton en met de schroevendraaier, safe saw zaag en fold roller creëer je de mooiste vormen van het karton. Makedo heeft een aantal leuke sets, zoals de Explore set of Discover set. Sets waarmee je gelijk kan beginnen met het bouwen van jouw droom bouwwerk. De onderdelen zijn ook los te bestellen, zodat je uiteindelijk tot jouw ideale set komt! Makedo is één van mijn sint kado tips voor de 5-jarigen. Ik ben benieuwd wat er bij jou thuis mee gebouwd gaat worden. Wist je dat er ook veel leuke ideeën online te vinden zijn? Google maar eens!

Leuke Sinterklaascadeaus voor 3, 4 en 5 jaar bestel je natuurlijk bij De Wonderzolder!

Leuke Sinterklaas cadeaus voor 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar koop je online bij de Wonderzolder! Neem snel een kijkje in de webshop en laat je verwonderen over leuke, duurzame én originele Sinterklaas cadeaus voor jouw kleintje. 

En ben jij op zoek naar een leuk schoencadeau voor een kindje van 3, 4 of 5 jaar? Lees dan snel mijn blog: Schoencadeau: Sinterklaas cadeaus tot 10 euro. In deze blog vind je per leeftijd leuke tips en ideeën voor Sinterklaas cadeaus tot 10 euro. Veel plezier met uitkiezen!

Veel plezier met shoppen voor het leukste kinderfeest van het jaar!