Hoeveel cadeaus geef je met Sinterklaas?

Your little family houten sinterklaas stempels, houten stempels, stempels, sinterklaas, sint, piet, stempel, your little family, wonderzolder.nl

Hoeveel cadeaus met Sinterklaas?

Hoeveel cadeaus voor Sinterklaas? Een lastige vraag! Hoeveel Sinterklaascadeaus stop jij in de zak voor pakjesavond? Een exact aantal is natuurlijk lastig te geven. Voor iedereen zal dit verschillend zijn. Uiteindelijk gaat het voor de kinderen ook om de magie van pakjesavond. De spanning… Wanneer wordt er op de deur gebonkt? Waar zal de zak vol met pakjes staan? Is piet buiten nog te zien of is hij toch net de hoek om of het dak alweer op?

Hoeveel cadeaus Sinterklaas bepaal je als ouder natuurlijk zelf. Hier is geen wet voor. Maar het is wel prettig om van tevoren na te denken over wat je precies wilt geven en hoeveel cadeaus je voor Sinterklaas per kind cadeau wilt doen. Een tip van mij is om verschillende type cadeaus te geven. Iets voor binnen, iets voor buiten, een educatief cadeau en bijvoorbeeld een praktisch cadeau. Op deze manier heb je leuke, diverse cadeaus en hoef je jezelf niet meer de vraag te stellen hoeveel cadeaus voor Sinterklaas voor ieder kind. Je sorteert zo namelijk op categorie.

Tip 1: De leukste cadeaus voor binnen

Als je jezelf afvraagt ‘Hoeveel Sinterklaascadeaus geef ik mijn kind?’ Een tof cadeau voor binnen is altijd goed met de winter in aantocht. Je weet dan in ieder geval dat het van pas gaat komen en dat je een Sinterklaascadeau hebt wat goed in de smaak zal vallen! Dus stel jezelf niet de vraag hoeveel cadeaus voor Sinterklaas, maar kies in verschillende categorieën iets leuks uit!

Ken jij de knutselsets van Tiger Tribe al? Een nieuw merk bij de Wonderzolder. Tiger Tribe biedt speelgoed wat aansluit bij de natuurlijke creativiteit van een kind. Speelplezier staat bij Tiger Tribe voorop. Tiger Tribe heeft fantastische kleur- en knutselsets voor iedere leeftijd. Tiger Tribe biedt portable play. Dit houdt in dat de kleur- en knutselsets handig mee te nemen zijn. In de handige bewaardoos hou je alles bij elkaar; kleurplaten, stiften en soms ook stickers. Ideaal dus om mee te nemen voor onderweg, voor op vakantie of naar een restaurant.

Tiger Tribe heeft verschillende kleur- en knutselsets. Traditionele kleursets, maar ook ‘kleuren op nummer’, ‘how to draw’ en ‘foil art’. Per categorie hebben ze een variatie in moeilijkheid. Dus voor iedere leeftijd kan je een toffe kleur- of knutselset vinden! Maak jij je eigen vliegtuigen met de knutselset Jet Racers, leer jij de leukste dieren tekenen met How to Draw Animals of kies jij voor de magische kleurset ‘Unicorn Magic’? Stuk voor stuk te gekke sets!

tiger tribe kleurset unicorn magic, kleurset, stickers, unicorn magic, unicorn, eenhoorn kleurplaat, tiger tribe, wonderzolder.nl

Tip 2: Toffe cadeaus voor buiten

Een Sinterklaascadeau voor buiten is altijd een goed idee! Hoeveel cadeaus Sinterklaas? Dat is voor iedereen anders. Maar met een Sinterklaascadeau voor buiten stimuleer je in ieder geval het buiten spelen van jouw kind! En dat is toch een fijne gedachte? Dat maakt de vraag hoeveel cadeaus voor Sinterklaas wat mij betreft ook minder relevant.

Laarzen aan, jas aan en hup naar buiten! Terra Kids biedt prachtig speelgoed voor buiten. Terra Kids is onderdeel van Haba en ze ontwikkelen avontuurlijk buitenspeelgoed om het buiten spelen aantrekkelijk te maken. En dat is ze goed gelukt! Terra Kids is een populair product uit de webshop, het speelgoed is prachtig en origineel. Een merk dat wat mij betreft dan ook niet mag ontbreken als Sinterklaascadeau in de zak van pakjesavond. Ga jij voor een toffe bekerloep? Leer je jouw kind vuur maken met de vuurstarter? Of laat je jouw kind de weg in het bos vinden met een echt kompas?
Allemaal prachtig speelgoed uit de collectie van Terra Kids.

Ben je op zoek naar wat kleinere sinterklaascadeaus voor buiten? Sinterklaascadeaus tot 5 euro voor bijvoorbeeld een schoencadeautje? Kijk dan eens bij Goki. Zij hebben leuke springtouwen en elastieken om buiten de leukste spring spelletjes mee te doen. Als je je afvraagt hoeveel cadeaus Sinterklaas dan zijn dit ook leuke prijsjes om de zak met Sinterklaascadeaus mee aan te vullen of compleet te maken.

Tip 3: Een mooi educatief cadeau

Een Sinterklaascadeau waarmee het leren wordt gestimuleerd op een leuke en speelse manier; dat klinkt goed toch? Wanneer je nadenkt over hoeveel cadeaus Sinterklaas dan is een mooi educatief Sinterklaascadeau iets waarvan je zeker weet dat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt.

Bigjigs heeft een aantal leuke rekenspellen ontwikkeld. Allereerst hebben ze mooie houten spellen gemaakt om plus en min sommen mee te leren en de keersommen; Bigjigs plus en min sommen spel en Bigjigs keersommen spel. De houten kaartjes zien er vrolijk uit en zitten in een handig bewaardoosje. Daarnaast hebben ze nog twee mooie ‘trays’ gemaakt om keersommen mee te oefenen en de breuken; Bigjigs keersommen spel tray en Bigjigs breuken tray. Beide spellen stimuleren het leren van respectievelijk keersommen en breuken op een leuke en speelse manier.

Tip 4: Praktisch, maar toch leuk!

Bij ons thuis zit er voor iedereen ook altijd een praktisch Sinterklaascadeau in de zak. Als ik zelf bezig ben met de vraag hoeveel cadeaus Sinterklaas, dan denk ik ook altijd na over een aantal praktische Sinterklaascadeaus. Maar wat zijn nu praktische cadeaus die voor kinderen toch ook erg leuk zijn?

Wat dacht je van een toffe Engel. rugzak als Sinterklaascadeau? Super fijne rugzakken en duurzaam gemaakt. De rugzakken van Engel. zijn gemaakt van gerecyclede limonade flessen. Ze hebben een fijn formaat waar een grote broodtrommel en een fles water in kan. En naast dat ze praktisch en duurzaam zijn, zien de rugzakken van Engel. er ook nog eens te gek uit! Welke kleur rugzak kies jij?

Een ander leuk praktisch Sinterklaascadeau is de Blafre fles. Een fijne drinkfles om mee naar school te nemen, naar het sportveld of voor tijdens een wandeling in het bos. De drinkflessen van Blafre hebben een hippe retro stijl en ze vallen op door de leuke gekleurde doppen. Ze sluiten goed af en kunnen tegen een flinke stoot! Kies je kleur en word ook fan van deze te leuke drinkflessen.

En tot slot zijn ook de bekers van RICE een echte aanrader als praktisch sinterklaascadeau. De bekers van RICE hebben te gekke prints in mooie kleuren. Ook hebben ze een leuke lijn met letter bekers. Dus kies jij een beker met de letter van jouw kind of ga je voor een toffe print? De bekers zijn onderling leuk met elkaar te combineren. En hoe fijn; de bekers kunnen prima in de vaatwasser. Een super leuk Sinterklaascadeau waarmee het drinken voor jouw kind een feestje wordt!

De leukste Sinterklaascadeaus online kopen

Vraag jij je af hoeveel cadeaus Sinterklaas voor jouw kind? Kijk dan eens bij de verschillende categorieën die ik je als tip heb meegegeven. Kies jij voor een Sinterklaascadeau voor binnen of buiten? De leukste Sinterklaascadeaus voor binnen en buiten koop je bij de Wonderzolder. Of ga jij toch voor een leuk educatief Sinterklaascadeau of een praktisch Sinterklaascadeau? Ook deze Sinterklaascadeaus bestel je online bij de Wonderzolder. Heel veel plezier met uitkiezen!