Populaire kerstcadeaus voor jouw kind

Populaire kerstcadeaus voor onder de kerstboom

De mooiste tijd van het jaar staat voor de deur; het Kerstfeest. Steeds vaker liggen er kerstcadeaus onder de kerstboom. Sprankelende kerstcadeaus voor jouw kind voor dit prachtige feest. Wat zijn populaire kerstcadeaus voor jouw kind?

Sinterklaas is net achter de rug. Vaak hebben kinderen al veel gekregen. Wat zijn leuke aanvullingen en populaire kerstcadeaus voor jouw kind? Wat ik vaak adviseer is om op zoek te gaan naar leuke, magische kerstcadeaus waarmee jouw kind zich in de kerstvakantie kan vermaken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Ik geef je een aantal tips voor populaire kerstcadeaus voor kinderen.

Speelgoed voor kerst

Wat is het toch altijd leuk om uit te zoeken; speelgoed voor kerst. Speelgoed in prachtig inpakpapier onder de kerstboom. Dat heeft toch iets magisch? Speelgoed voor kerst is soms lastig uit te zoeken, Sinterklaas is tenslotte pas net het land uit. Maar toch kiezen we er steeds vaker voor om speelgoed voor kerst aan onze kinderen te geven. De sfeer van kerstcadeaus onder de kerstboom, dat heeft toch iets magisch? Speelgoed voor kerst is leuk om te geven omdat de kerstvakantie ook net begonnen is. Met speelgoed voor kerst kunnen jouw kinderen dan ook heerlijk spelen in de kerstvakantie. Wat is leuk speelgoed voor kerst? Wat zijn populaire kerstcadeaus voor jouw kind en voor onder de kerstboom?

Speelgoed voor kerst is vaak speelgoed voor binnen. Wat is er nu fijner om in de kerstvakantie heerlijk met elkaar te puzzelen of een tof spel te spelen? Dit zijn vaak populaire kerstcadeaus voor jouw kind voor onder de kerstboom.

Ontdek de prachtige puzzels van Crocodile Creek. Met een puzzel van Crocodile Creek heb je een populair kerstcadeau voor jouw kind onder de kerstboom! Crocodile Creek maakt puzzels met prachtige prints en mooie kleuren. De puzzels zijn duurzaam gemaakt van gerecycled karton. En als kers op de taart zitten de puzzels van Crocodile Creek in een prachtige verpakking. De puzzels zijn er in verschillende moeilijkheidsniveaus: 12, 36, 48 en 72 stukjes. Zo heeft Crocodile Creek voor iedere leeftijd een populair kerstcadeau voor jouw kind. Om je alvast te inspireren, kijk snel verder bij Crocodile Creek mini puzzel Turtles Together 12 stukjes, Crocodile Creek puzzel Animal Orchestra 36 stukjes, Crocodile Creek puzzel Museum Science 48 stukjes en Crocodile Creek puzzel Wild safari 72 stukjes.

Een andere superleuke activiteit voor de kerstvakantie is het spelen van spelletjes! Kerst is de tijd van het jaar om samen leuke dingen te ondernemen. Een echt familiefeest. En daar mag een leuk spel als speelgoed voor kerst niet bij ontbreken. Spellen zijn dan ook populaire kerstcadeaus voor een kind. In de webshop vind je leuke spellen van Haba. Voor iedere leeftijd is er een leuk spel te vinden om met elkaar te doen. Wist je dat Haba al spellen vanaf 2 jaar heeft? Goki heeft prachtige houten spellen. Ken jij het spel Mastermind nog? Goki heeft dit spel in een prachtige houten uitvoering. Of wat dacht je van Triominos? Ook daar heeft Goki een mooie houten variant voor gemaakt; Goki Tri-domino. Super tof speelgoed voor kerst en daarmee ook een populair kerstcadeau voor jouw kind.

Houten speelgoed kerst

Wat altijd een populair kerstcadeau is, is houten speelgoed voor kerst. Houten speelgoed is duurzaam en vaak super sterk waardoor het lang mee gaat. Houten speelgoed voor kerst zijn dan ook vaak populaire kerstcadeaus om aan je kind te geven.

Ken je de blokken van Abel al? Abel Blocks maakt prachtige boogvormige blokken waarmee jouw kind uren kan spelen. Abel Blocks is prachtig houten speelgoed voor kerst waarmee jouw kind zich in de kerstvakantie goed zal kunnen vermaken! En natuurlijk ook daarna. Leg de mooiste vormen met de boogvormige blokken, bouw de hoogste torens, maak een speelparadijs voor jouw eigen fantasie spel of speel leuke evenwichtsspelletjes. Keer op keer kan je de blokken opnieuw gebruiken en er een nieuw verhaal mee bedenken. Abel blocks behoort dan ook tot het open ended speelgoed. Het spelen met Abel Blocks stimuleert de fantasie van jouw kind. Wat mij betreft prachtig houten speelgoed kerst en een populair kerstcadeau voor jouw kind.

Ben je op zoek naar houten speelgoed voor kerst voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 2 jaar? Kijk dan ook eens bij de FSC lijn van Bigjigs. Bigjigs heeft een prachtige FSC lijn met houten speelgoed voor deze leeftijd. Al het houten speelgoed uit de FSC lijn van Bigjigs is gemaakt van duurzaam hout en heeft daarmee de FSC certificering. Bigjigs biedt daarmee mooi houten speelgoed voor kerst. Ga jij voor de stapeltoren konijn, de leuke activiteitentrein of Noach’s ark?

De houten speelbak van Your Little Family is razend populair. Prachtig houten speelgoed voor kerst als je het mij vraagt. Met de houten speelbak heeft jouw uren speelplezier. Vul de houten speelbak met kinetisch zand of met speelrijst en spelen maar! Maak het spelen met de houten speelbak nog leuker voor een aantal accessoires toe te voegen. Zoals een schepje, een kommetje en leuke houten stempels. En wil je meer variatie met de houten speelbak? Kijk dan eens bij het raster van Your Little Family. Met het raster maak je van de houten speelbak een sorteerbak. Sorteren is iets wat kinderen ontzettend leuk vinden om te doen. De mogelijkheden met een houten speelbak zijn eindeloos en daarmee is het prachtig houten speelgoed voor kerst. En natuurlijk een populair kerstcadeau voor jouw kind onder de kerstboom.

Duurzame kerstcadeaus kind

Kinderen zijn vaak al overladen met speelgoed tijdens Sinterklaas. Met kerst geven we dan ook graag iets kleins of iets wat duurzaam is. Wat zijn leuke duurzame kerstcadeaus voor een kind? Green Toys is een hele goede optie voor duurzame kerstcadeaus voor jouw kind. Al het speelgoed van Green Toys is gemaakt van gerecyclede melkflessen. Green Toys maakt vooral hele toffe voertuigen zoals een reddingsboot, kiepwagen of de te gekke schoolbus. Het speelgoed van Green Toys is oersterk en gaat lang mee. Prachtig speelgoed als duurzame kerstcadeaus voor jouw kind. Welk voertuig kies jij?

Het is ook leuk om iets praktisch te geven met kerst. En als het dan ook nog eens duurzaam is, dan is het win-win. Heb jij het leuke kerst servies van RICE al gezien? De bekers van RICE zijn ook super leuke én duurzame kerstcadeaus voor je kind. De bekers worden gemaakt van melamine. Het melamine van RICE heeft het fairtrade logo. Het servies van RICE is dus niet alleen heel tof om te zien, maar is ook eerlijk gemaakt. Ieder jaar komt RICE met een nieuw kerstservies. Zo ook dit jaar. De prints zijn weer geweldig en je kunt kiezen uit de bekers of de kommen. Stel je eigen set samen. RICE bekers zijn populaire kerstcadeaus voor kinderen. Maar misschien nog wel belangrijker; ook duurzame kerstcadeaus voor jouw kind!

Een ander praktisch kerstcadeau voor onder de kerstboom zijn de Engel. rugtassen. Duurzame kerstcadeaus voor jouw kind waarmee jouw kind de show steelt op school! De rugtassen van Engel. zien er heel tof uit. En daarnaast zijn de rugtassen gemaakt van gerecyclede limonade flessen. Een extra leuk detail en daarmee zijn de rugtassen ook mooie duurzame kerstcadeaus voor elk kind.

Cadeau kind kerst

Makedo is momenteel razend populair en ook echt een tof cadeau voor jouw kind met kerst. Zeker nu de kerstvakantie voor de deur staat.! Bouw met karton de mooiste bouwwerken en creaties. Makedo biedt jou het juiste gereedschap om met karton aan de slag te gaan. En karton hebben we vaak genoeg in huis in deze tijd van het jaar. Makedo biedt schroeven, een schroevendraaier, een zaagje en een fold roller waarmee je heerlijk creatief bezig kunt zijn. Alle onderdelen zijn los te bestellen, maar je kunt ook kiezen voor Makedo Explore. Een mooie set waarmee je al veel kunt bouwen. En wil je een nieuw bouwwerk? De schroeven zijn altijd weer opnieuw te gebruiken. Een prachtig cadeau voor jouw kind met kerst. Een populair kerstcadeau voor je kind onder de kerstboom. Makedo is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Ben je op zoek naar een klein cadeau voor je kind met kerst? Populaire kerstcadeaus voor je kind tot 10 euro zijn ook goed te vinden in de webshop. Want eerlijk en duurzaam speelgoed hoeft niet altijd gelijk heel duur te zijn. Wat dacht je van de leuke knutselproducten van Goki? Maak de mooiste tekeningen met de spirograaf van Goki, maak een leuk armbandje met de knoopster van Goki of kies voor de leuke weefset van Goki. Kleine prijsjes en erg leuk als cadeau voor je kind met kerst. Op deze manier hoeft een cadeau voor je kind met kerst niet duur te zijn.

Wil je nog iets leuks te knutselen voor jouw kind voor in de kerstvakantie? De knutselsets van Tiger Tribe zijn erg leuk. Een complete set met kleurplaten, stiften en stickers. Tiger Tribe heeft verschillende kleur- en knutselsets. Voor iedere leeftijd vind je een leuk cadeau voor jouw kind met kerst. En weet je wat er zo fijn is aan de kleur- en knutselsets van Tiger Tribe? Alle benodigdheden zitten in een fijne en leuk vormgegeven bewaardoos. Ideaal dus om ergens mee naar toe te nemen. Een leuke tip voor een cadeau voor je kind met kerst!

Populaire kerstcadeaus voor jouw kind bestel je online bij de Wonderzolder

Populaire kerstcadeaus koop je online bij de Wonderzolder. Vind ons unieke en duurzame aanbod van speelgoed voor kerst en bestel jouw magische kerstcadeaus bij de Wonderzolder. Voor de mooiste tijd van het jaar. Laat de kerstcadeaus stralen onder de kerstboom en geniet van het speelplezier van jouw kind. Ik wens je fijne kerstdagen toe!