Leer-meer-op-maandag: Blafre

Drinkbeker RVS Blafre, wonderzolder.nl

Waar komt Blafre vandaan?

Het merk Blafre is afkomstig uit het Noorse familiebedrijf van Ingrid en Remi Fagervik. Samen zorgen ze voor vrolijke schoolspullen, met een retro inslag. Het bedrijf is in 2005 opgericht maar verovert steeds meer terrein met hun hoogwaardige en duurzame producten.

Ingrid is het creatieve brein en Remi zorgt voor de ontwikkeling en verkoop. Hun dochtertje Nora is een grote inspiratie bron voor beide.

Hoe draagt Blafre bij aan een duurzamere wereld?

Jaarlijks betalen Remi en Ingrid een bijdrage om het gebruik van recyclede verpakkingen te garanderen. Hun eigen producten worden zo ingepakt dat ze minimale verpakking nodig hebben. Daarnaast worden producten zo lokaal mogelijk gemaakt, en zijn de plastic broodtrommels van recyclebaar kunststof gemaakt. De drinkflessen zijn van RVS en hebben met de juiste zorg een zeer lange levensduur. Zo voorkom je dat producten na 1 schooljaar op zijn en weggegooid worden. Wel zo fijn voor het milieu en je portemonnee!