Leer-meer-op-maandag: Makedo

Makedo construction set, wonderzolder.nl

Wat is Makedo?

Makedo is intuïtief en fysiek speelgoed voor iedereen ouder dan 4 jaar. Al spelend en schroevend met de Makedo toolkit komt de fantasie tot leven. Een kartonnen doos wordt omgetoverd tot draken-kostuum, een eierdoos en wc-rollen worden samen een vrachtwagen. Educatief speelgoed waarmee jong en oud met veel plezier alles in huis kan recyclen én upcyclen! De mogelijkheden zijn eindeloos en ben je een schroevendraaier kwijt of wil je liever een mesje, dan kan je daarvoor ook bij ons terecht.

Zien wat je met Makedo allemaal kan doen en hoe het werkt?

Kijk dan even naar dit leuke filmpje op YouTube. Het geeft een goed beeld wat je allemaal met Makedo kan doen en hoe het werkt.

https://youtu.be/piCnT6sJQT0

Wie is de bedenker van Makedo?

Makedo is ontworpen door de Australische ontwerper Paul Justin. Een industrieel ontwerper die thuis steeds werd onderbroken in zijn werkzaamheden door de onuitputbare creatieve geest van zijn kinderen. Of het nu een oude doos was of een pollepel, zijn kinderen gebruikten met het grootste gemak hun fantasie om van alles wat ze tegenkwamen speelgoed te maken. Dat bracht hem op het idee om gereedschap voor kinderen te ontwikkelen waarmee ze van karton de leukste speelattributen kunnen maken.

Kan je Makedo ook gebruiken met een grote groep?

Het gereedschap van Makedo is er ook als educatieset, voor een grote groep kinderen. Geschikt voor in de klas, op de kinderopvang of de bibliotheek. Met de educatieset kun je met 14-25 kinderen tegelijkertijd bouwen. Deze hebben wij ook op voorraad. Geïnteresseerd neem dan even contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *