Strandspeelgoed

Bigjigs emmers

Het leukste strandspeelgoed

Ik ga op vakantie en neem mee… strandspeelgoed! Wat is onmisbaar speelgoed voor alle leeftijden? Of je nu op vakantie gaat in Nederland of naar het buitenland, strandspeelgoed staat op jouw lijst om mee te nemen. Kinderen kunnen zich uren vermaken met het bouwen van zandkastelen, het maken van zandtaartjes of het doen van waterspelletjes. Terwijl jij heerlijk kan genieten van de zon. Dat is toch het ultieme vakantiegevoel? Welk strandspeelgoed neem jij mee? Ik geef je een aantal tips!

Tip 1 – Opvouwbaar strandspeelgoed

Je kent het vast. Als laatste wordt het strandspeelgoed ingepakt in een overvolle auto. Dé onhandige plastic emmers die er net niet meer tussen passen en totaal niet meebuigen. Daar heb ik een oplossing voor! Opvouwbaar strandspeelgoed is dé hit van dit zomerseizoen 2023. 

De emmers van Bigjigs zijn gemaakt van siliconen. Ze zijn flexibel, waardoor je ze gemakkelijk oprolt. Er is vast nog een klein plekje in de auto te vinden waar je het opvouwbaar strandspeelgoed tussen kunt stoppen!

En ben je eenmaal op de plaats van bestemming? Haal de emmer uit de auto en deze schiet eenvoudig terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Naast de emmers is er nog meer opvouwbaar strandspeelgoed. Uit dezelfde Bigjigs-serie zijn er ook siliconen zandvormpjes. Deze buigen mee en stop je gemakkelijk in je strandtas. Een extra voordeel van opvouwbaar speelgoed; het gaat niet kapot, geen harde plastic randjes.
Dat wil jij toch ook voor jouw kind?

Tip 2 – Strandspeelgoed baby

Baby strandspeelgoed een leuke afleiding, terwijl jij zelf nog wat van de zonnestralen meepakt. De siliconen zandvormpjes van Bigjigs is prachtig baby strandspeelgoed. De zandvormpjes zijn gemaakt van food grade siliconen. Dit betekent dat ze gifvrij zijn. Aangezien baby’s op deze leeftijd van alles in hun mond stoppen is dat extra fijn om te weten!

Het fijne van siliconen baby strandspeelgoed is dat het speelgoed meebuigt. Geen scherpe randjes van hard plastic. Maar zacht materiaal wat goed in het handje past van jouw baby. Echte vormpjes maken, daar heeft jouw baby wellicht nog wat hulp bij nodig. Maar zand in en uit het vormpje doen kunnen ze vaak al heel goed!

Maak jouw set strandspeelgoed baby compleet met een siliconen emmer van Bigjigs uit dezelfde serie. En laat jouw kindje op een speelse en leuke manier kennis maken met het strand!

Tip 3 – Strandspeelgoed peuter

Strandspeelgoed voor jouw peuter mag niet ontbreken op de vakantielijst, want die zitten niet stil. Met het juiste speelgoed zal jouw peuter zich uren vermaken. Het bouwen van zandkastelen, het maken van de heerlijkste ijsjes en het bakken van fijne zandtaartjes! Emmers, schepjes, zeefjes, harkjes.

Neem eens een kijkje bij het merk Quut. Quut heeft kwalitatief hoogwaardig en duurzaam strandspeelgoed met een prachtig design. Strandspeelgoed wat jaren meegaat en niet na één zomerseizoen kapot is. De triplet van Quut is mijn aanrader voor jou! Een schep, hark, zeef én gieter in 1. Hoe gaaf is dat! In verschillende mooie kleuren verkrijgbaar en ideaal voor jouw peuter!

Tip 4 – Strandspeelgoed kleuters

Strandspeelgoed voor kleuters is een echte musthave voor de zomer! Kleuters kunnen zich steeds langer alleen vermaken wanneer je het juiste speelgoed aanbiedt. Natuurlijk spelen ook kleuters nog heel graag met emmers, schepjes, harkjes en gieters. Maar denk ook eens aan te gekke kiepwagens, boten en andere toffe voertuigen voor in het zand!

Green Toys heeft prachtig speelgoed wat heel geschikt is voor op het strand. De producten van Green Toys worden gemaakt van gerecyclede melkflessen. Super duurzaam en oersterk! Niet kapot te krijgen. Dat is een belangrijke voorwaarde voor kleuter strandspeelgoed.

Ga jij voor een te gekke kiepwagen voor jouw kleuter om het zand te verplaatsen? Of voor een van de boten om water van de ene zelf gegraven gracht naar de andere zelf gegraven gracht te gieten? Of kies je toch voor de te gekke reddingsboot om het rollenspel van jouw kleuter verder te stimuleren? Neem snel een kijkje bij de sleepboten, duikboten, veerboten, waterhelikopters en kiepwagens van Green Toys. Ongetwijfeld vind jij iets leuk in de categorie strandspeelgoed kleuters.

Ervaar zelf hoe mooi, fijn en duurzaam de producten zijn van Bigjigs, Quut en Green Toys!

Ik wens je een fijne zomer met veel strandplezier toe!

Strandspeelgoed kopen?