Back to school

engel bags wonderzolder

Back to school spullen; ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Nog maar een paar weken en dan gaat het nieuwe schooljaar voor het eerste deel van Nederland weer van start! Uitgerust en wel het nieuwe schooljaar in. Daar horen natuurlijk nieuwe back to school spullen bij! Welke spullen heb je nodig om hip én verantwoord aan het nieuwe schooljaar te beginnen? Ik geef je in deze blog de vijf favorieten van De Wonderzolder!

1. Back to school backpacks

Onmisbaar voor een fijne nieuwe start van het schooljaar; een hippe rugtas! Maar waar let je op bij het kopen van nieuwe back to school backpacks? Rugtassen moeten in ieder geval sterk en stevig zijn. Rugtassen krijgen op school vaak aardig wat te verduren en het is een item dat je dagelijks gebruikt. Een goede, sterke rugtas is daarom van groot belang. En het liefst zijn de back to school backpacks ook nog eens verantwoord. 

De rugtassen van Engel. zijn bij ons favoriet! Engel. is een hip en duurzaam merk met prachtige back to school backpacks. De rugtassen van Engel. zijn gemaakt van gerecyclede limonade flessen. Tof he? Een leuk weetje voor als je straks met deze hippe rugtas naar school gaat. Alle rugtassen zijn voorzien van een waterafstotende voering in combinatie met een stevig en ruim ontwerp. En dan zien ze er ook nog een fantastisch en kleurrijk uit. De perfecte rugtas!

2. Back to school met milieuvriendelijke en hygiënische drinkflessen

Nog zo’n item wat niet mag ontbreken op je lijst met back to school spullen; een fijne drinkfles! Een drinkfles wordt dagelijks gebruikt en moet daarom goed schoon te houden zijn. Ook is het van belang dat de fles niet lekt. Want iedere keer een natte rugtas is niet wat je wilt. Maar wat is nu een fijne back to school drinkfles?

Ken je de drinkflessen van Blafre al? Als je deze flessen eenmaal hebt ontdekt, wil je niet meer anders! Ze zien er fantastisch uit; retro en hip! De RVS drinkflessen van Blafre zijn hygiënisch (bacteriewerend) en bevatten geen schadelijke stoffen. De drinkflessen zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 300 ml en 500 ml. De back to school drinkflessen van Blafre kunnen goed tegen een stootje. Ze kunnen dagelijks in de vaatwasser en zijn hierdoor goed en makkelijk schoon te houden. De flessen van Blafre sluiten met een draaidop en lekken niet. De doppen van de Blafre flessen zijn verkrijgbaar in veel verschillende toffe kleuren. Met welke kleur ga jij back to school?

3. Back to school met een hip etui

Zodra je op school richting groep 3 en 4 gaat, staat er een etui op jouw lijst met back to school spullen. Hoe leuk is het om pennen, potloden en een gum te bewaren in een door jou zelf uitgekozen etui? Een etui is een item dat jaarlijks terugkeert op de lijst met back to school spullen. En ieder jaar is het een feestje om weer een nieuw kleurtje, print of design uit te zoeken. De leukste, vrolijkste en hippe back to school etuis vind je bij De Wonderzolder!

Met een etui van Engel. steel jij de show op school! Zet een etui van Engel. op je tafel en die glimlach verdwijnt niet meer van je gezicht. Want met een etui van Engel. wordt iedere schooldag een feestje. De etuis van Engel. worden net als de back to school backpacks gemaakt van gerecyclede limonade flessen. Dus ze zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook nog eens super duurzaam. Combineer de prints van de etuis met de andere back to school spullen van Engel. om het helemaal compleet te maken.

4. Back to school met een ‘groene’ markeerstift

Markeerstiften in je etui zijn zo handig! Het maakt het lezen van langere teksten een stuk leuker! In de bovenbouw van de basisschool en op de middelbare school is de markeerstift dan ook een leuk item voor bij jouw back to school spullen.

STABILO heeft nu een ‘groen’ alternatief voor de reguliere markeerstiften. De STABILO greenboss markeerstift is gemaakt van 83% gerecycled kunststof. Ze zijn verpakt in een kartonnen verpakking en de inkt is op waterbasis. Een verantwoord item voor op jouw lijst met back to school spullen! De STABILO greenboss markeerstift is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt ze los kopen of in een toffe set. Gebeurt het jou ook weleens dat je vergeet om de dop weer op de markeerstift te doen? Mij wel! Maar dat is met deze markeerstiften geen probleem. Ze hebben namelijk een Anti-Dry-Out-Technology. Dit houdt in dat de stiften 4 uur beschermd zijn tegen uitdrogen. Handig toch?

Greenboss pastelset, GREEN BOSS, duurzaam, markeerstift, neon markeerstift, stabilo, wonderzolder.nl

5. Back to school met Woody’s

Last but not least… Vul jouw back to school etui nog verder aan met de STABILO Woody’s. Dit zijn te gekke potloden, die meer zijn dan alleen een kleurpotlood. De Woody’s zijn namelijk een kleurpotlood, aquarelpotlood en waskrijt in één! De Woody’s zijn gemaakt van FSC gekeurd hout. Ze zijn milieuvriendelijk, gifvrij en super sterk. Een Woody kan je gebruiken op verschillende ondergronden zoals karton, papier, glas of metaal. De Woody’s zijn in prachtige kleuren beschikbaar. De kleuren zijn heel mooi diep. Wist je dat een Woody net zoveel kleur geeft als 8 normale potloden? De Woody is dan ook een mooie aanvulling op jouw back to school spullen voor tijdens de creatieve lessen.

Back to school spullen online kopen

Ontdek het complete aanbod back to school spullen! En kies jouw favoriete items uit. Begin het nieuwe schooljaar hip én verantwoord met deze te gekke back to school spullen.

Ik wens je een fantastisch nieuw schooljaar toe!