Zomer bij De Wonderzolder

Zomer van De Wonderzolder

Zomer bij De Wonderzolder

Ook de zomervakantie is hier in het Noorden begonnen. Yes! En in de zomer gaat alles soms net wat anders. Zo hebben wij zelf ook vakantie, gaan we dagjes weg, gaan we nieuwe samenwerkingen onderzoeken en.. staat het speelgoed van De Wonderzolder, gewoon een weekje in een pop-up shop.

Een deel van ons speelgoed neemt MissDraad volgende week mee naar haar pop-up shop op camping Bakkum. Daarom zal een deel van ons speelgoed niet of tijdelijk minder op voorraad zijn. Maar we hopen op deze manier meer mensen kennis te laten maken met ons speelgoed en dat is natuurlijk hartstikke leuk!

Van 14 augustus tot 29 augustus worden bestellingen wat minder vlot verzonden. En kan het soms een paar dagen duren. Niet altijd even fijn! Wil je het snel binnen hebben, shop dan vooral voor 13 augustus. Alle bestellingen die tijdens onze vakantie worden gedaan ontvangen iets leuks bij hun bestelling!

Zomerse groetjes!

Elline en Willemien